Hverdagens mange rutiner og utfordringer.

Etter en runde med dårlig vær gikk Hans Martin ut for å vaske vinduene, mens jeg tok et rutinemessig vedlikeholds stopp av motoren. Når vi skulle starte opp igjen viste deg seg at startmotoren var gåen. Den måtte ut og overhales mens vi drev for vind og vær på Labrador havet. Tilslutt kom vi igang igjen, og satte oss komfortabelt tilbake på broen. Utkikken sveivet igang en DVD og det ble bestilt popkorn av styrmannen.

Vi var så vidt kommet igang med filmen da varmeapparatene plutselig streiket. Filmen ble satt på pause og 4 mann ble satt til å utforske problemet mens 5te mann holdt utkikk. Etter langt om lenge fikk vi varmen tilbake, problemet var bare det at nå ga de fra seg alt for mye varme. Istedet for å jobbe mer med den saken kastet vi klærne på overkroppen og snurret i gang filmen.

Etterhvert som filmen nærmer seg sitt klimaks og svetten rant av de skittene kroppene kommer Hans Martin opp fra lasterommet – løken og alle grønsakene hadde frosset. Filmen ble igjen satt på pause, kjeledressene på tatt på og 4 mann ble satt på saken. Heldigvis hadde vi et ekstra varmeapparat liggende. Varmtvanns slanger ble koblet til motoren, varmen koblet opp og 75 kg med grønnsaker ble lagt til tining.

I skrivene stund er filmen ennå ikke ferdig, grønnsakene smeltet og rent ut over dørken mens styrmannen fortsetter å bade i sin egen svette. Slik fylles dagene med hverdagens mange rutiner og utfordringer.

3 Comments

 1. Bent says:

  Fyttiraketten!! Dette er litt av et eventyr!! Glitrende eventyrlig beskrevet! Og sånn går nu dagan…… Herlig!

 2. Line says:

  Kjekt å se at dere har det bra, skal hilse til Hans Martin fra kollegaer på kontoret!
  Vi følger med bloggen og drømmer oss bort…
  Klem Line

 3. Nurull says:

  q’s daydream: Mhm, me too… And who isn’t wisihg they had Noah for themselves or Allie’s looks? ;) (at least, Allie’s wardrobe!)lydia: Yes, it always makes me happy too! (and a bit jealous, I have to confess, haha)e5sa: Se den! Se den! Se den! min egna lilla ve4rld: Ja, ke4rlek vid ff6rsta f6gonkastet e4r ju som ett ledord ff6r den filmen… haha. Vad roligt att du gillar min blogg! :D idun: Vilken tur att ni gillar den lika mycket som jag de5;) Pysselkve4ll+The Notebook le5ter helt ff6rtre4ffligt!betty lou: Ja, min favvo-scen ockse5… Det e4r en se5n…spe4nning liksom. Och hennes total-gapskratt efter att bilen kommit e4r det charmigaste ne5nsin pe5 film. Jag borde ockse5 le4sa boken!

Leave a Reply